Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ…ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!




Λένε πως τα περιποιημένα νύχια είναι το πιο σέξι σημείο μιας γυναίκας. 

Ας δούμε τα βήματα για τη σωστή τους περιποίηση:
 

1. Βάλτε τα χέρια σας σ’ ένα μπολ, με χλιαρό νερό και 2-3 σταγόνες αφρόλουτρο. Αφήστε τα για 5-6 λεπτά, ξεβγάλτε και σκουπίστε απαλά με μια μαλακή πετσέτα. 

2. Με μια χάρτινη λίμα περάστε τις άκρες των νυχιών με απαλές κι όχι απότομες κινήσεις, δίνοντας σχήμα στα νύχια σας, φροντίζοντας να διατηρηθεί το μήκος των νυχιών το ίδιο σε όλα τα δάχτυλα. 

3. Απλώστε το ειδικό λάδι γύρω απ’ τις παρανυχίδες και περιμένετε να δράσει το προϊόν. Με τα ειδικά ξυλάκια σπρώξτε απαλά τις παρανυχίδες προς τα μέσα κι ανασηκώστε τις χωρίς να τραυματίσετε την περιοχή. Με τον ειδικό κόπτη αφαιρέστε με πολλή προσοχή ότι περισσεύει γύρω απ’ την επιφάνεια των νυχιών. 

4. Με μικρή ποσότητα scrub κάντε απαλό μασάζ και ξεπλύντε καλά. Στη συνέχεια απλώστε μια κρέμα χεριών. 

5. Επιλέξτε την απόχρωση που θα εφαρμόσετε και με το πινελάκι απλώστε το χρώμα απ’ το κέντρο του νυχιού και προς τα έξω. Φροντίστε το πινέλο να μην έχει παραπάνω ποσότητα απ’ όση αρκεί για το κάθε νύχι. Αυτό θα δημιουργήσει διαφορετικούς τόνους στην απόχρωση και θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι να στεγνώσει. ΄ 

6. Αφού στεγνώσει κι η δεύτερη στρώση, καθαρίστε με την άκρη μιας μπατονέτας εμποτισμένης με λίγο ασετόν τυχόν μικρούς λεκέδες απ’ το βερνίκι που έχει ακουμπήσει σε κάποια σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου