Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι τάσεις στα νύχια για τον Χειμώνα 2012




Half Moon Nailsjason_wu_170x200.jpg

Κατά την διάρκεια του Fashion Week της Νέας Υόρκης, δεν ηταν λίγοι οι σχεδιαστές που υιοθέτησαν αυτό το look για το μανικιούρ των μοντέλων, αναδεικνύοντας το σε big trend της σεζόν. Συγκεκριμένα για το fashion show του ταλαντούχου σχεδιαστή Jason Wu, η ομάδα του CND επέλεξε ένα έντονο κόκκινο βερνίκι με χρυσές άκρες. Ήταν κατανοητό πως ο Wu ήθελε να μας μεταφέρει μια εικόνα χλιδής και το πέτυχε από την κορυφή ως τα νύχια των χεριών! Πως θα το πετύχεις; Απλά, περνάς το πρώτο βερνίκι που θέλεις να πλαισιώσει τις άκρες των νυχιών σου και σαν δεύτερο χέρι περνάς από πάνω το επόμενο χωρίς φυσικά να καλύψεις τις άκρες. Τέλος, περνάς για πιο έντονο αποτέλεσμα το βερνίκι ξανά στις άκρες.

Extra Tip: Το νέο trend θέλει το μανικιούρ σε στρογγυλεμένα νύχια κι όχι τόσο σε τετράγωνα, όπως θα ανακαλύψετε και στη συνέχεια!



New Nudeslhuillier_170x200.jpg

Και στο show της Monique Lhuillier είδαμε την ίδια τεχνική του half moon, μόνο που σε αυτή την περίπτωση ξεχωρίσαμε τη νέα παλέτα της nude απόχρωσης. Συνδυάζει την απόχρωση καφέ του εδάφους της ερήμου με μια φρέσκια πινελιά πιο σκούρας απόχρωσης .







Bold Bluemabille_170x200.jpg
Το μπλε ανήκει στα must χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα και μας αρέσει πολύ! Το είδαμε στις πασαρέλες και το λατρέψαμε. Ματ, γυαλιστερό, έντονο, σκούρο, πιο ανοιχτό, με χρυσόσκονη, χωρίς, όλες οι υφές και οι παραλλαγές είναι μέσα στο παιχνίδι. Διάλεξε αυτή που ταιριάζει σε σένα!






Το νέο γαλλικόtam_170x200.jpg

Για τον χειμώνα του 2012, το παιχνίδι των χρωμάτων είναι ιδιαίτερα έντονο στο επίπεδο του μανικιούρ. Το γαλλικό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αποχρώσεις του nude ή ροζ παλ με την λευκή γραμμή, αντικαθίσταται από έντονα χρώματα. Παίξε λοιπόν κι εσύ, επίλεξε έντονα χρώματα για την λεπτή γραμμή και κάνε την διαφορά.






Red Foreverungaro_170x200.jpg

Το κόκκινο κυριάρχησε σαν χρώμα στις προτάσεις των σχεδιαστών τόσο στα ρούχα, όσο και στο κομμάτι της ομορφιάς. Είδαμε κόκκινα χείλη και κόκκινα νύχια
που παρέπεμπαν στην απόλυτη Femme Fatale! Το κόκκινο στα νύχια κάλυπτε όλη τη γκάμα των αποχρώσεων, από τα πιο ανοιχτά έως τα πιο σκούρα. Τολμήστε και λάμψτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου