Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ













VSL :O oίκος Yves Saint Laurent, κινείται σε πιο ασφαλείς τάσεις, υιοθετώντας το γαλλικό μανικιούρ, όχι όμως στην κλασική εκδοχή του, αλλά με τρόπο που κάνουν μεταξύ τους εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις.

Chanel :Ξέρω, ξέρω, από τη στιγμή που μαθαίνετε πως η Chanel λανσάρει καινούργια προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, θέλετε να είστε οι πρώτες που τα μαθαίνετε. Για το χειμώνα του 2012, ο διάσημος οίκος προτείνει νύχια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Το νέο βερνίκι ονομάζεται Graphite, και είναι πιο ανοιχτό από το ατσάλι . Η απόχρωση του μεταλλικού λαδί θα κάνει θραύση φέτος το χειμώνα.

Alexander McQueen :
Ο Mc Queen, λανσάρει τη διχρωμία στα νύχια για το χειμώνα του 2012. Χρώματα σκοτεινά, σε συνδυασμό με το χρυσό, για αυτές που θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να στρέψουν τα βλέματα όλων..στα νύχια τους.

Dolce & Gabbana :Ο αγαπημένος οίκος μόδας όλων των γυναικών, λανσάρει νύχια σε αποχρώσεις του ροζ και του φούξια. Ο τέλειος συνδυασμός με τα σκουρόχρωμα ρούχα του χειμώνα.

Thierry Mugler : Ίσως ο πιο εκκεντρικός από όλους, λανσάρει νύχια Lady Gaga, σε αποχρώσεις του μπορντό και του βαθύ κόκκινου, με μυτερά τελειώματα και διακοσμημένα με ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου