Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νέες τάσεις στα νυχια για χειμώνα 2012


Βρες αυτό που σου ταιριάζει ,σύμφωνα με το στυλ και την ηλικία σου, μέσα απο μια ταιράστια γκάμα διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων...





Μεταλλικές και ιριδίζουσες αποχρώσεις

Μπορείς να επιλέξεις μέσα απο μία γκάμα αποχρώσεων όπως χρυσό,γκρι,καφέ,μελιτζανί,λαδί,πράσινο και μωβ. Αποχρώσεις οι οποιες ταιριάζουν ιδιαίτερα σε κοντά νύχια. Ο οίκος Chanel λανσάρει το νέο βερνίκι Graphite σε χρώμα πιο ανοιχτό απο το ατσάλι.



Glitter

Φέτος τον χειμώνα θα φορεθούν ιδιαίτερα τα glitter μανό. Μπορείς να περάσεις ολο το νύχι με το glitter μανό ή μόνο την άκρη του σαν ένα εναλλακτικό γαλλικό.






Το νέο γαλλικό

Το νέο γαλλικό ξεφευέγει απο το κλασικό. Με χρωματιστή βάση σε σκούρες αποχρώσεις και χρυσή άκρη. Προτιμήστε σκούρο κόκκινο,μπλέ ή καφε για την βάση.Ο οίκος Mc Queen, λανσάρει τη διχρωμία στα νύχια για το χειμώνα του 2012. Χρώματα σκοτεινά, σε συνδυασμό με το χρυσό, για αυτές που θέλουν να πρωτοτυπήσουν.



Nude αποχρώσεις με σκούρες λεπτομέριες 

Αν και χειμώνας, φέτος θα φορεθούν πολύ οι ανοιχτές nude αποχρώσεις. Όποια της αγαπάει μπορεί να της φορέσει στα νύχια της με ένα εναλλακτικό τρόπο.Σαν βάση στα νύχια φτιάχνοντας όμως ένα ανάποδο γαλλικό σε σκούρα απόχρωση,όπως στην φωτογραφία.Στο show της Monique Lhuillier παρουσιάστηκε η νέα τάση του nude μαζί με  την πινελιά της σκούρας απόχρωσης.



Νύχια Lady Gaga

Νύχια σε κόκκινες σκούρες  αποχρώσεις και  με οβάλ μυτερό σχήμα. Διακοσμημένα με ότι μπορεί να σκεφτεί ο νούς. Τα νύχια γίνονται έργα τέχνης και διακοσμούνται με πέτρες,δαντέλες και μικρά κοσμήμτα. Ο οίκος Thierry Mugler παρουσίασε την συγκεκριμένη νέα τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου