Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Oι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα του 2012!



Oι τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα του 2012!
Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε και να μπήκαμε πλέον και επίσημα στο φθινόπωρο, αυτό δε σημαίνει όμως πως θα σταματήσουμε να μακιγιαριζόμαστε. Ήρθε η ώρα  να ανανεώσουμε τα χρώματα των καλλυντικών περιποίησης μας, αν θέλουμε να είμαστε εναρμονισμένες με την εποχή που πρόκειτια να διανύσουμε.

Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις που μας πρότειναν οι διάσημοι οίκοι ομορφιάς;

Μάτια : Έντονες βλεφαρίδες, μεγάλες και γυριστές. Ίσως ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε το περιβόητο ψαλιδάκι για τις κάνετε πιο glamour και πιο αισθησιακές! Μην φοβηθείτε να φορέσετε πολλές στρώσεις μάσκαρα, σε μαύρη, σε καφέ ή ακόμη και σε σκούρα μπλε απόχρωση.
Τα φρύδια από την άλλη δίχασαν τους διάσημους οίκους. Κάποιοι προτίμησαν το λεπτό φρύδι, όπως αυτός του Versace, ενώ ο Calvin Klein έδωσε έμφαση στα φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια.
Το eyeliner απαραίτητο αξεσουάρ για τις βραδινές σας εξόδους, σε μαύρο και καφέ, για βλέμμα που θα μαγνητίσει και θα προκαλέσει καυτά χειμωνιάτικα πάθη. Η Anna Sui, λάνσαρε τη λεπτή γραμμή  eyeliner, για μάτια γατίσια και ναζιάρικα που σίγουρα κανείς δεν θα αντισταθεί στο κοίταγμα τους.
Οι σκιές σε όλο το μάτι θα είναι έντονες, στις αποχρώσεις του μωβ και του βαθύ μπλε του ουρανού.

Μάγουλα: Το χρώμα της υγείας πρωτοστάτησε σε όλα τα ντεφιλέ μόδας. Το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις θα είναι ο κυρίαρχος του φετεινού χειμώνα και θα σας κάνει να νιώσετε όπως όταν όταν η δασκάλα σας έβαζε τιμωρία τσιμπώντας το μαγουλάκι σας.

Χείλη : Η παλέτα των χρωμάτων στα χείλη γεμάτη χρώματα, είτε με ροζ αποχρώσεις λολίτας, είτε με έντονα σκούρα σοκολατί χρώματα, είτε με ρουμπινί χρωματική λάμψη, θα σου προσδώσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση μοντέλου σε φωτογράφηση  για εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου